Feeding Thought. Por una filosofía de la cocina y la gastronomía
Jaques Pi, Jèssica (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia)
Vilar, Gerard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia)

Títol variant: Feeding Thought. A Philosophy of Cooking and Gastronomy
Data: 2012
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Research cooking ; Philosophy of food ; Edible art ; Flavoring turn ; Estética tradicional ; Libertad estética
Publicat a: Disturbis, Núm. 12 (2012) , p. 1-30, ISSN 1887-2786

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Disturbis/article/view/295866


30 p, 951.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Disturbis
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2014-10-08, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir