Liliana Vargas, fundadora de BIOTHANI i participant de la primera edició del FHEP

Data: 2014
Resum: La UAB torna a acollir el proper mes d'octubre el Food & Health Entrepreneurship Program (FHEP), un programa internacional que es celebra des de 2006 a la Universitat Califòrnia Davis (UCD) i que pretén formar investigadors universitaris de l'àmbit de la ciència de l'alimentació i de la nutrició en aspectes claus en desenvolupament de negoci. Liliana Vargas va participar l'any passat en la primera edició del programa i ens explica les seves impressions i com la va ajudar a tirar endavant el seu projecte empresarial.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB innova, Setembre 2014, p. 1-1



1 p, 128.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2014-10-13, darrera modificació el 2022-09-04



   Favorit i Compartir