'Parlamenta.cat' : projecte de televisió a la carta per Internet sobre el Parlament de Catalunya
Barbero Sáez, José Damián
Caballé Tomás, Gerard
Vila Triadú, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 97 pag.
Resum: 'Parlamenta. cat' és un projecte de portal web interactiu per informar els ciutadans de l'activitat del Parlament de Catalunya i fomentar la seva participació en la política. A través d'Internet, amb un contingut audiovisual i interactiu per seguir les noves tendències de la xarxa vers uns mitjans encarats a l'audiència, es proposa una cobertura més a fons, amb eines per incentivar la implicació de la societat. Així es forma una opinió pública més compromesa i crítica que acosta la presa de decisions al carrer i fomenta la democràcia.
Resum: 'Parlamenta. cat' es un proyecto de portal web interactivo para informar a los ciudadanos de la actividad del Parlamento de Cataluña y fomentar su participación en política. A través de Internet, con un contenido audiovisual e interactivo para seguir las nuevas tendencias de la red hacia unos medios encarados a la audiencia, se propone una cobertura más a fondo, con herramientas para incentivar la implicación de la sociedad. Así se forma una opinión pública más comprometida y crítica que acerca la toma de decisiones en la calle y fomenta la democracia.
Resum: 'Parlamenta. cat' is a project of an interactive web portal to inform the citizens about the daily issues of the Parliament of Catalonia and encourage their participation in politics. Through the Internet, with an audiovisual and interactive content which follows the new trends of the network toward medias bound to the audience, we propose an in depth coverage, adding tools to encourage the involvement of society. Thus a more engaged and critical public opinion is formed, that brings decision making closer to the citizenship and promotes democracy.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Parlament ; Catalunya ; Responsabilitat política ; Ciutadania ; TIC ; Mitjans de comunicació



97 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir