How does olive oil protect our DNA in front of oxidative damage?
Palomar Siles, Carla
Creus Capdevila, Amadeu, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Genètica [2500890]
Pla d'estudis: Grau en Genètica [833]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Oli d'oliva ; DNA ; Olive oil ; Oxidative damage ; Dany oxidatiu



1 p, 359.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2014-11-03, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir