Estudi de cas Unilever : la comunicació interna com a factor diferencial a les empreses
López Albrich, Alba
Enrique, Ana Mª, (Ana María), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 100 pag.
Resum: La comunicació interna i la gestió dels actius intangibles ha començat a prendre força recentment. Aquest estudi de cas és una investigació documental d'alguns dels factors que determinen una bona comunicació interna perquè aquesta esdevingui un avantatge per l'empresa. Amb aquests indicadors localitzats comprovar-ne la seva aplicació en un cas d'èxit de comunicació interna: el cas Unilever Espanya. I d'aquesta manera constatar el paper de la comunicació interna com a eina gestora estratègica i transmissora de valors.
Resum: La comunicación interna y la gestión de los activos intangibles empieza a ser una cuestión relevante en la actualidad para las empresas. Este estudio de caso se basa en una investigación documental de algunos de los factores que determinan una buena comunicación interna para que ésta se convierta en una ventaja para la empresa. Con estos indicadores localizados se comprueba su aplicación en un caso de éxito de comunicación interna: El caso Unilever España. Y de esta forma constatar el papel de la comunicación interna como herramienta de gestión estratégica y transmisora de valores.
Resum: Nowadays the Internal communication and invisible assets' management is becoming increasingly relevant. This case study is a documentary research of some key factors that turns internal communication a business advantage. Once the indicators have been found, the application of these factors about internal communication is checked in a success scenario: Unilever España case study. And finally verify the role of internal communication as a strategic management tool and transmitter of values.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació interna ; Gestió empresarial ; Gestió intangibles ; Organització ; Unilever



100 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-03, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir