Representación de la Roma antigua en el audiovisual de ficción : el caso de Rome de Bruno Heller y John Milius
Pujol Alemany, David
Longhi, Ludovico., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 43 pag.
Resum: Aquest treball que porta per nom "Representació de la Roma antiga en l'audiovisual de ficció: el cas de Rome de Bruno Heller i John Milius" respon a un anàlisi de la sèrie produïda per la BBC i la HBO Rome. En aquest anàlisi repassarem totes les característiques de l'audiovisual de ficció mencionat, amb l'objectiu de demostrar la màxima autenticitat del producte a l'hora de reconstruir la realitat històrica del món de la Roma antiga.
Resum: Este trabajo que lleva el nombre de "Representación de la Roma antigua en el audiovisual de ficción: el caso de Rome de Bruno Heller y John Milius" responde a un análisis de la serie producida por la BBC y la HBO Rome. En este análisis repasaremos todas las características del audiovisual de ficción mencionado, con el objetivo de demostrar la máxima autenticidad del producto a la hora de reconstruir la realidad histórica del mundo de la antigua Roma.
Resum: This project is named "Representation of ancient Rome in a product of audiovisual fiction: the case of Rome, of Bruno Heller and John Milius" responds to an analysis of the series produced by both the BBC and the HBO Rome. In this analysis we will deal with all the characteristics of the product aforementioned, with the objective of proving that it is as accurate as possible when it comes to reconstruct the historic reality of the ancient roman world.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Ficció audiovisual ; Roma ; Anàlisi



43 p, 810.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-06, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir