Què llegeixen els usuaris de Facebook? Anàlisi de la xarxa social
Cepeda García, Eva
Baldrich i Caselles, Ramon, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: ¿Qué leen los usuarios de Facebook? Análisis de la red social
Títol variant: What Facebook users read? Analysis of the social network
Data: 2014-06-30
Resum: El propòsit d'aquest treball és l'anàlisi i la implementació d'un sistema de recopilació de dades públiques o accessibles de la xarxa social LinkedIn a través del desenvolupament d'una aplicació Java. L'aplicació analitza i correlaciona aquestes dades per implementar dos tipus d'aplicacions, en primer lloc la selecció del millor candidat o candidats per a una empresa i lloc de treball a partir de l'obtenció d'un mapa d'aptituds dels actuals emprats en el mateix lloc o llocs similars i la comparativa d'aquest model d'aptituds amb les aptituds dels candidats, i en segon lloc, la obtenció de dades estadístiques d'alumnes i exalumnes d'una universitat, com en quin sector treballen, en quina zona geogràfica, com es defineixen (aptituds), etc . . . . L'anàlisi intenta contemplar totes les problemàtiques derivades de la mineria de dades sobre sistemes amb informació tan heterogènia i tantes restriccions d'obtenció de dades segons el volum, gestionat a través de diferents tipus de llicenciament.
Resum: El propósito de este trabajo es el análisis y la implementación de un sistema de recopilación de datos públicos o accesibles de la red social LinkedIn a través del desarrollo de una aplicación Java. La aplicación analiza y correlaciona estos datos para implementar dos tipos de aplicaciones, en primer lugar la selección del mejor candidato o candidatos para una empresa y puesto de trabajo a partir de la obtención de un mapa de aptitudes de los actuales empleados en el mismo puesto o puestos similares y la comparativa de este modelo de aptitudes con las aptitudes de los candidatos, y en segundo lugar, la El propósito de este trabajo es el análisis y la implementación de un sistema de recopilación de datos públicos o accesibles de la red social LinkedIn a través del desarrollo de una aplicación Java. La aplicación analiza y correlaciona estos datos para implementar dos tipos de aplicaciones, en primer lugar la selección del mejor candidato o candidatos para una empresa y puesto de trabajo a partir de la obtención de un mapa de aptitudes de los actuales empleados en el mismo puesto o puestos similares y la comparativa de este modelo de aptitudes con las aptitudes de los candidatos, y en segundo lugar, la.
Resum: The purpose of this work is the analysis and implementation of a system for collecting data accessible or public off social network LinkedIn by developing a Java application. The application analyzes and correlates this data to implement two types of applications, first selecting the best candidate or candidates for a job and company from obtaining a map of skills of current employees in the same job or similar positions and comparing this skill model with the skills of the candidates, and secondly, the collection of statistical data on students and alumni of a university, and in what sector they work, in what geographical area, as defined (skills), etc . . . . The analysis attempts to cover all the problematic a rising from data mining on heterogeneous information systems with so many constraints and data collection according to the volume, handled through different types of licensing.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: LinkedIn ; Xarxa ; Social ; Aptituds ; Empleats ; Alumnes ; Candidats ; Mineria de dades ; Red ; Aptitudes ; Empleados ; Alumnos ; Candidatos ; Minería de datos ; Networking ; Skills ; Staff ; Students ; Candidates ; Data mining



13 p, 440.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2014-11-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir