El meu àlbum digital : Model-Vista-Controlador, PHP i Android
Agudo González, Víctor
Hernandez-Sabaté, Aura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Mi álbum digital
Títol variant: My digital album
Data: 2014-06-30
Resum: El projecte "El meu àlbum digital" neix de la necessitat de guardar les nostres imatges en àlbums digitals. Per a això, s'ha desenvolupat una aplicació que permet sincronitzar les nostres imatges i associar-les a àlbums que anteriorment hem creat. La solució, una aplicació mòbil i una aplicació web amb una interfície moderna i intuïtiva per oferir un servei encara inexistent al mercat. El projecte "El meu àlbum digital" neix de la necessitat de guardar les nostres imatges en àlbums digitals. Per a això, s'ha desenvolupat una aplicació que permet sincronitzar les nostres imatges i associar-les a àlbums que anteriorment hem creat. La solució, una aplicació mòbil i una aplicació web amb una interfície moderna i intuïtiva per oferir un servei encara inexistent al mercat.
Resum: El proyecto "Mi álbum digital" nace de la necesidad de guardar nuestras imágenes en álbumes digitales. Para lo cual, se ha desarrollado una aplicación que permite sincronizar nuestras imágenes y asociarlas a álbumes que anteriormente hemos creado. La solución, una aplicación móvil y una aplicación web con una interfaz moderna e intuitiva para ofrecer un servicio todavía inexistente al mercado. El proyecto "Mi álbum digital" nace de la necesidad de guardar nuestras imágenes en álbumes digitales. Para lo cual, se ha desarrollado una aplicación que permite sincronizar nuestras imágenes y asociarlas a álbumes que anteriormente hemos creado. La solución, una aplicación móvil y una aplicación web con una interfaz moderna e intuitiva para ofrecer un servicio todavía inexistente al mercado.
Resum: The project "My Digital Album" is born from a need to save our digital pictures into albums. For that reason, a new application has been developed to allow our pictures to synchronise and combine in albums previously created. The solution, a mobile phone and a web application with a modern and intuitive interface to provide a service still existing in the market. The project "My Digital Album" is born from a need to save our digital pictures into albums. For that reason, a new application has been developed to allow our pictures to synchronise and combine in albums previously created. The solution, a mobile phone and a web application with a modern and intuitive interface to provide a service still existing in the market.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Album digital ; Imatges ; Sincronització ; Aplicació mòbil ; Imágenes ; Sincronización ; Aplicación movil ; Images ; Sincronization ; Application mobile



9 p, 834.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2014-11-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir