Plataforma de gamificació
Martín Maseda, Iván
Gonzàlez i Sabaté, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Plataforma de gamificación
Additional title: Gamification platform
Date: 2014-06-29
Abstract: L'ús de la mecànica del joc en els negocis és una cosa cada vegada més comú. En aquest projecte s'ha desenvolupat una plataforma de suport a la implementació d'estratègies de gamification per a qualsevol mercat. La plataforma és una eina de codi obert que permet a la persona a càrrec de dissenyar l'estratègia de gamification, aplicar-la a un conjunt d'usuaris.
Abstract: La utilización de mecánicas de juego en los negocios es algo cada vez más habitual. En este proyecto se ha desarrollado una plataforma de soporte a la aplicación de estrategias de gamificación sobre cualquier mercado. La plataforma, es una herramienta web open source que permite a la misma persona encargada de diseñar la estrategia de gamificación, aplicarla sobre un conjunto de usuarios.
Abstract: The use of game mechanics in business is something increasingly common. This project has developed a platform to support the implementation of gamification strategies for any market. The platform is an open source web tool that allows the person in charge of designing the gamification strategy, to apply it to a set of users.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Computació
Subject: Plataforma de gamificació ; Webapp ; MongoDB ; Schemaless database ; Mecànicas de joc ; Estratègia de gamificació ; Motivació de la interacció ; Compromís del client ; Plataforma de gamificación ; Mecánicas de juego ; Estrategia de gamificación ; Motivación de la interaccion ; Compromiso de clientes ; Gamification platform ; Game mechanics ; Gamification strategy ; Motivation of interaction ; Customer engagement9 p, 1.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2014-11-12, last modified 2020-11-07   Favorit i Compartir