Accés d'usuari a aplicacions web, Global Login
Alsalti, Wesam
Borges, J., (Joaquim), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Acceso de usuario a aplicaciones web, Global Login
Títol variant: User access to web applications, Global Login
Data: 2014-06-27
Resum: Des de 1969, el moment en què es va dur a terme la primera connexió entre dos ordinadors de Stanford i UCLA, i el naixement de ARPANET, Internet ha aconseguit un increment espectacular en tots els àmbits (nombre de dispositius connectats, tràfic de dades, nombre d'usuaris, etc. ) arribant a aconseguir els 2. 400 milions d'usuaris a tot el món (2013), aconseguint d'aquesta forma un increment espectacular en pocs anys. No obstant això, aquest increment aconseguit no és gens considerable amb les dades previstes per al futur, ja que es preveu que en 2016 hi haurà 3. 400 milions d'usuaris d'Internet; és a dir, aproximadament un 45% de la població mundial. Des de 1969, el moment en què es va dur a terme la primera connexió entre dos ordinadors de Stanford i UCLA, i el naixement de ARPANET, Internet ha aconseguit un increment espectacular en tots els àmbits (nombre de dispositius connectats, tràfic de dades, nombre d'usuaris, etc. ) arribant a aconseguir els 2. 400 milions d'usuaris a tot el món (2013), aconseguint d'aquesta forma un increment espectacular en pocs anys. No obstant això, aquest increment aconseguit no és gens considerable amb les dades previstes per al futur, ja que es preveu que en 2016 hi haurà 3. 400 milions d'usuaris d'Internet; és a dir, aproximadament un 45% de la població mundial.
Resum: Desde 1969, el momento en que se llevó a cabo la primera conexión entre dos ordenadores de Stanford y UCLA, y el nacimiento de ARPANET, Internet ha logrado un incremento espectacular en todos los ámbitos (número de dispositivos conectados, tráfico de datos, número de usuarios, etc. ) llegando a alcanzar los 2. 400 millones de usuarios en todo el mundo (2013), logrando de esta forma un incremento espectacular en pocos años. No obstante, este incremento alcanzado no es nada considerable con los datos previstos para el futuro, ya que se prevé que en 2016 habrá 3. 400 millones de usuarios de Internet; es decir, aproximadamente un 45% de la población mundial. Desde 1969, el momento en que se llevó a cabo la primera conexión entre dos ordenadores de Stanford y UCLA, y el nacimiento de ARPANET, Internet ha logrado un incremento espectacular en todos los ámbitos (número de dispositivos conectados, tráfico de datos, número de usuarios, etc. ) llegando a alcanzar los 2. 400 millones de usuarios en todo el mundo (2013), logrando de esta forma un incremento espectacular en pocos años. No obstante, este incremento alcanzado no es nada considerable con los datos previstos para el futuro, ya que se prevé que en 2016 habrá 3. 400 millones de usuarios de Internet; es decir, aproximadamente un 45% de la población mundial.
Resum: Since 1969, when it took place the first connection between two computers from Stanford and UCLA, and the birth of ARPANET, Internet has achieved a spectacular increase in all areas (number of connected devices, data traffic, number of users, etc. ) reaching 2,400 million users worldwide (2013), achieving in this way a dramatic rise in a few years. However, this increase is not worthy of consideration compared to the amount expected for the future, since it is expected that in 2016 there will be 3,400 million Internet users; that is, about 45% of the world population. Since 1969, when it took place the first connection between two computers from Stanford and UCLA, and the birth of ARPANET, Internet has achieved a spectacular increase in all areas (number of connected devices, data traffic, number of users, etc. ) reaching 2,400 million users worldwide (2013), achieving in this way a dramatic rise in a few years. However, this increase is not worthy of consideration compared to the amount expected for the future, since it is expected that in 2016 there will be 3,400 million Internet users; that is, about 45% of the world population.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Arquitectura Single Sign-On ; Sistema Centralitzat d'Autenticació ; Infraestructura de Clau Pública ; Aplicacions web ; JSON Web Token ; Entorn de desenvolupament integrat ; Sistema Centralizado de Autenticación ; Infraestructura de Clave Pública ; Aplicaciones web ; Entorno de desarrollo integrado ; Single Sign-On architecture ; Centralized Authentication System ; Public Key Infrastructure ; Web applications ; Integrated development environment11 p, 618.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2014-11-12, darrera modificació el 2018-06-24   Favorit i Compartir