Adaptació cinematogràfica de l'obra teatral Els Tres porquets : uneix-te a l'aventura
Kun Masvidal, Ariadna
Gorina Ribas, Albert
Monclús Blanco, Belén, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 67 pag.
Resum: Projecte audiovisual que consisteix en l'adaptació cinematogràfica de l'obra de teatre infantil Els Tres porquets: uneix-te a l'aventura, exhibida a Sabadell i Barcelona durant el 2013. És un treball individual que forma part d'un projecte col·lectiu tutoritzat per la professora Belén Monclús. Es complementa amb el Treball de Fi de Grau d'Albert Gorina, que és un projecte que adapta la mateixa obra al mitjà televisiu.
Resum: Proyecto audiovisual que consiste en la adaptación cinematográfica de la obra de teatro infantil Els Tres porquets: uneix-te a l'aventura, exhibida en Sabadell y Barcelona durante el 2013. Es un trabajo individual que forma parte de un proyecto colectivo tutorizado por la profesora Belén Monclús. Se complementa con el Trabajo de Fin de Grado de Albert Gorina, que es un proyecto que adapta la misma obra al medio televisivo.
Resum: Audiovisual project consisting in the film adaptation of the play Els Tres porquets: uneix-te a l'aventura, illustrated in Sabadell and Barcelona during 2013. It is an individual project which is part of a collective project supervised by Professor Belén Monclús. The project is complemented with Albert Gorina's Final Degree Project, which adapts the same play to television.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Teatre infantil ; Cinema ; Contes ; Catalunya



67 p, 637.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-01-09, darrera modificació el 2022-08-05



   Favorit i Compartir