visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Assaig de les propietats funcionals dels aliments en cultius cel·lulars |
Data: | 2013 |
Descripció: | 24 pag. |
Nota: | Títol del póster : The assay of food functional properties using cell cultures. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Català |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
24 p, 1.1 MB |
Póster en anglès 1 p, 991.7 KB |