Symphony : la gestió per processos
Subirana Morera, Clàudia
Piera, Miquel Àngel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 47 pag.
Resum: Symphony és el nom del projecte iniciat el passat mes de Setembre pel Grup Hartmann. El seu objectiu és reduir els processos manuals i fomentar els automàtics per tal d'assumir el creixement previst de cara el 2020. Durant l'estada de pràctiques a l'empresa he sigut la responsable de la iniciativa 1. 13 de Symphony, la qual es troba dintre de la Fase 3 del projecte, i està relacionada amb la millora sistemàtica dels processos.
Resum: Symphony es el nombre del proyecto iniciado el pasado mes de Septiembre por el Grupo Hartmann. Su objetivo es reducir el nombre de procesos manuales y fomentar los automáticos para asumir el crecimiento previsto de cara el 2020. Durante la estada de prácticas en la empresa he sido la responsable de la iniciativa 1. 13 de Symphony, la cual se encuentra dentro de la Fase 3 del proyecto, y está relacionada con la mejora sistemática de los procesos.
Resum: Symphony is the name of the project that was initiated last September by Hartmann Group. Its goal is to reduce the manual processes and to promote the automatic ones to assume the expected growth for the year 2020. During the internship in the company I've been the responsible of the initiative 1. 13 of Symphony, which takes part of the Phase 3 in the project, and it is related with the business processes improvement.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Empreses ; Control de qualitat



47 p, 973.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-02-27, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir