Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/129893
Diseño de una aplicación web para la gestión de una revista científica
Hernández Arias, David
Ibeas Hernández, Asier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 102 p.
Resum: Este proyecto tiene como finalidad el análisis, diseño y desarrollo de una aplicación web en base a una revista científica. La mecánica de la revista consiste en la propia revisión y edición de los artículos por parte de los usuarios dados de alta en el aplicativo. Los usuarios que componen la web, puede tener diferentes perfiles: autor, editor, revisor, técnico editor y administrador. Cada usuario tiene unas tareas específicas en el flujo de revisión y edición. El proyecto se ha desarrollado sobre la plataforma ASP. NET y SQL para el diseño de la base de datos.
Resum: Aquest projecte té com a finalitat l'anàlisi, disseny i desenvolupament d'una aplicació web d'acord amb una revista científica. La mecànica de la revista consisteix en la mateixa revisió i edició dels articles per part dels usuaris donats d'alta en el aplicatiu. Els usuaris que formen la web, poden tenir diferents perfils: autor, editor, revisor, tècnic editor i administrador. Cada usuari té unes tasques específiques en el procés de revisió i edició. El projecte s'ha desenvolupat sobre la plataforma ASP. NET i SQL en el disseny de la base de dades.
Resum: This project aims at the analysis, design and development of a web application based on a scientific journal. The mechanics of the magazine is the review and editing of articles by the users registered in the application. Users that make up the web, can have different profiles: author, editor, reviewer, technical editor and administrator. Each user has specific tasks in the flow of revision and editing. The project was developed on ASP. NET and SQL platform for the design of the database.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament ; Publicacions científiques ; Edició

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/247113


Memòria
102 p, 5.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. Projectes de final de carrera > Enginyeria Informàtica. PFC

 Registre creat el 2015-03-02, darrera modificació el 2017-10-15   Favorit i Compartir