Web of Science: 0 cites, Google Scholar: cites
Linguistic Quality Review : a Case Study
Stoeller, Willem (International Consulting, LLC)

Títol variant: Revisió de qualitat lingüística : estudi de cas
Títol variant: Revisión de calidad lingüística : estudio de caso)
Data: 2014
Resum: This article describes the approach to quality measurement of human translation and measuring translator performance at VMware, a virtualization software company. The article focuses on the creation of a browser-based review environment using error typology combined with sampling and performance trends.
Resum: Aquest article descriu com acostar-se a la mesura de la qualitat en traducció humana, així com al mesurament del rendiment del traductor en VMware, una companyia de virtualització de programari. L'article se centra en la creació d'un entorn de revisió que utilitza una tipologia d'errors combinada amb les tendències de mostreig i de rendiment.
Resum: Este artículo describe como acercarse a la medición de la calidad en la traducción humana, así como a la medición del rendimiento del traductor en VMware, una compañía de virtualización de software. El artículo se centra en la creación de un entorno de revisión que utiliza una tipología de errores combinada con las tendencias de muestreo y de rendimiento.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Error typology ; Linguistic quality ; Sampling ; Translator performance ; Quality review ; Tipologia d'errors ; Qualitat lingüística ; Mostreig ; Rendiment del traductor ; Revisió de qualitat ; Tipología de errores ; Calidad lingüística ; Mostreo ; Rendimiento del traductor ; Revisión de calidad
Publicat a: Tradumàtica, Núm. 12 (2014) , p. 484-492 (Tradumàtica dossier) , ISSN 1578-7559

Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/n12-stoeller
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/286871
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/n12-stoeller
DOI: 10.5565/rev/tradumatica.63


8 p, 550.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Revista Tradumàtica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2015-03-03, darrera modificació el 2022-12-13



   Favorit i Compartir