Google Scholar: cites
Editor's Notes
Dooly Owenby, Melinda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials)

Títol variant: Nota de l'editora
Títol variant: Lettre de l'éditrice
Títol variant: Nota de la editora
Data: 2015
Resum: We start off our first issue of 2015 with some exciting new changes. The more visible change is the front cover of our journal, featuring the images selected from EINA (Escola de Disseny i Art, Barcelona). These images have formed a part of our journal since 2011; now they will take more presence as both volume cover and homepage of the journal. We also have a more modern logo, designed by the Servei de Publicacions, Universitat Autònoma de Barcelona. In recognition of our growing online presence, we have DOI numbers for all of our articles. (. . . ).
Resum: Comencem la nostra primera edició 2015 amb algunes novetats. El canvi més visible és la portada de la revista, amb imatges seleccionades per EINA (Escola de Disseny i Art, Barcelona). Aquest material forma part de la nostra revista des de 2011; ara, hi seran presents tant a la portada del volum com en la pàgina principal de la revista. També tenim un logo més modern, dissenyat pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. En reconeixement de la nostra creixent presència en línia, tenim un número DOI per tots els nostres articles.
Resum: Comenzamos nuestra primera edición de 2015 con algunas novedades. El cambio más visible es la portada de la revista, con imágenes seleccionadas por EINA (Escuela de Diseño y Arte, Barcelona). Este material forma parte de nuestra revista desde 2011; ahora, estará presente tanto en la portada del volumen como en la página principal de la revista. También tenemos un logo más moderno, diseñado por el Servei de Publicacions de la Universidad Autónoma de Barcelona. En reconocimiento a nuestra creciente presencia en línea, tenemos un número DOI para todos nuestros artículos. (. . . ).
Resum: Nous commençons notre premier numéro de 2015 avec des nouveautés intéressantes. Le changement plus visible est la couverture de notre journal, avec les images sélectionnées par EINA (Escola de Disseny i Art, Barcelona). Ces images ont fait partie de notre revue depuis 2011; maintenant, elles seront présentes à la fois sur la couverture du volume et sur la page d'accueil de la revue. Nous avons aussi un logo modernisé, conçu par le Servei de Publicacions, Universitat Autònoma de Barcelona. En reconnaissance de notre présence croissante en ligne, nous avons un numéro DOI pour l'ensemble de nos articles. (. . . ).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Francès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Lettre de l'éditrice ; Nota de l'editora ; Nota de la editora ; Editor's notes
Publicat a: Bellaterra journal of teaching and learning language and literature, Vol. 8 Núm. 1 (february-march 2015) , p. 1-9 (Editor's Note) , ISSN 2013-6196

Adreça original: https://revistes.uab.cat/jtl3/article/view/v8-n1-dooly
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/297659
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/297658
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/297657
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/297656
DOI: 10.5565/rev/jtl3.619


9 p, 161.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Bellaterra journal of teaching and learning language and literature
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2015-03-19, darrera modificació el 2023-10-17



   Favorit i Compartir