Creació d'un joc 2D amb Libgdx
Polo Escudero, Rubén
Martí Godia, Enric, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Creación de un juego 2D con Libgdx
Títol variant: Creating a 2D game in Libgdx
Data: 2015-02-11
Resum: Actualment el sector dels videojocs, tant a nivel local com a nivel mundial es troba en molt bon estat. Això ha estat afavorit per una sèrie de causes, la proliferació de cada vegada més dispositius i més fàcil accés a aquests, smartphones, tablets, consoles, pcs, etc. i també la aparició de cada vegada més empreses independents que creen videojocs cada vegada més originals i a un preu mínim.
Resum: Actualmente el sector de los videojuegos, tanto a nivel local como a nivel mundial se encuentra en muy buena forma. Esto es debido a una serie de causas, la proliferación de cada vez más dispositivos y la facilidad de acceso a estos, smartphones, tablets, consolas, etc. y también la aparición de cada vez más empresas independientes que crean videojuegos originales y con un precio mínimo.
Resum: Nowadays gaming industry, both local level as global level is in very good condition, it has been favored by a number of causes, the proliferation of devices and increasingly easier access to them, smartphones, tablets, consoles, pcs. . . and the emergence of increasingly independent companyies that create the most original games and at mínimum price.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Actor ; Body ; Tiles ; Intel·ligencia Artificial ; OpenSource ; Libgdx ; Box2d ; Inteligencia Artificial ; Artificial Inteligence



9 p, 966.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-04-24, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir