La Casa del Greco : 26 de abril de 1913 / conferencia dada por Don Carlos G. Espresati ; presentado por su profesor Vicente Machimbarrena.
Espresati, Carlos G.
Machimbarrena, Vicente
Imprenta J. Layunta

Imprint: Madrid : Imprenta de J. Layunta, 1913
Description: 41 p.
Abstract: Conferència donada per Carlos G. Espresati el dia 26 d'abril de 1913 sobre la Casa del Greco a Toledo, que s'acabava d'inaugurar, centrant-se en la història i les característiques de l'edifici.
Abstract: Lecture given by Carlos G. Espresati on 26 April 1913 on the Casa del Greco in Toledo, which had just opened, focusing on the history and characteristics of the building.
Abstract: Conferencia ofrecida por Carlos G. Espresati el día 26 de abril de 1913 sobre la Casa del Greco en Toledo, que se acababa de inaugurar, centrándose en la historia y las características del edificio.
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Localització de l'original: Col·lecció particular
Note: A la portada: Instituto de Ingenieros Civiles
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: book ; Text
Subject: Greco, Biografia 1541?-161424 p, 11.3 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2015-05-06, last modified 2019-07-20   Favorit i Compartir