Joan Carles Panyó : la seva vida, la seva obra i el seu temps : estudi monogràfic il·lustrat amb vint-i-nou gravats
Vayreda i Casabò, Raimond, 1892-1938
Sala Vayreda

Publicació: Olot : Sala Vayreda, 1933
Descripció: 53 p. : il. ; 23 cm
Resum: Estudi biogràfic de Joan Carles Panyó i Figaró (1755-1840), pintor i decorador. Considerat com un dels millors exponents del neoclassicisme català, va ser un artista prolífic, tot i que la seva obra és poc coneguda. Panyó va exercí de professor de dibuix al seminari de Girona i se li va encarregar la creació de l'Escola de Dibuix d'Olot i la de Girona.
Resum: Estudio biográfico de Joan Carles Panyó i Figaró (1755-1840), pintor y decorador. Considerado como uno de los mejores exponentes del neoclasicismo catalán, fue un artista prolífico, aunque su obra es poco conocida. Panyó ejerció como profesor de dibujo en el seminario de Girona y se encargó la creación de la Escuela de Dibujo de Olot y de la de Girona.
Resum: Biographical study on Joan Carles Panyó i Figaró (1755-1840), painter and decorator. Considered to be one of the best exponents of the Catalan Neoclassicism, he was a prolific artist, although his work is little known. Panyó was a drawing teacher at the seminary in Girona and was commissioned to build the School of Drawing in Olot and Girona.
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Neoclassicisme (Art) ; Catalunya ; Panyó i Figaró, Joan-Carles, 1755-1840
Localització: Col·lecció particular



32 p, 24.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2015-05-06, darrera modificació el 2024-04-09



   Favorit i Compartir