Acto inaugural y catálogo de los objetos del Museo Arqueológico Diocesano de Barcelona
Museu Diocesà de Barcelona
Imprenta E. Subirana

Publicació: Barcelona : Imprenta de E. Subirana, 1916
Descripció: 59 p.
Resum: Catàleg del museu fins a la data de la seva inauguració, el 22 d'octubre de 1916, el qual inclou obres de diferents poblacions barcelonines. Inclou un discurs del conservador del museu, Manuel Trens, i un altre del bisbe de Barcelona, Enric Reig.
Resum: Catálogo del museo hasta la fecha de su inauguración, el 22 de octubre de 1916, que incluye obras de diferentes poblaciones barcelonesas. Incluye un discurso del conservador del museo, Manuel Trens, y otro del obispo de Barcelona, Enric Reig.
Resum: Catalog of the museum until the date of its inauguration, on 22 October 1916, which includes works from various cities in Barcelona. It includes a speech by the museum curator, Manuel Trens, and another from the Bishop of Barcelona, Enric Reig.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Llibre ; Text
Matèria: Museu Diocesà de Barcelona Catàlegs



32 p, 27.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2015-05-06, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir