Importància del gènere i diferències regionals en l'ús dels recursos forestals
Reyes-García, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Importancia del género y diferencias regionales en el uso de los recursos forestales
Títol variant: Importance of Gender and Regional Differences in the Use of Forest Resources
Data: 2015
Resum: Aquest interessant estudi mostra una visió nova i integrada de les hipòtesis sobre la importància de la consideració del gènere en l'anàlisi de l'ús de productes forestals en diverses regions del món. Els resultats indiquen que els homes i les dones, en mitjans de vida rurals, contribueixen gairebé per igual al valor dels ingressos familiars gràcies a productes forestals no elaborats, si bé hi ha fortes diferències al respecte entre les regions del sud-est asiàtic, Àfrica i Amèrica Llatina.
Resum: Este interesante estudio muestra una visión nueva e integrada de las hipótesis sobre la importancia de la consideración del género en el análisis del uso de productos forestales en varias regiones del mundo. Los resultados indican que los hombres y las mujeres, en medios de vida rurales, contribuyen casi por igual al valor de los ingresos familiares gracias a productos forestales no elaborados, si bien existen fuertes diferencias al respecto entre las regiones del sudeste asiático, África y América Latina.
Resum: This interesting study shows a new and integrated vision of the hypotheses about the importance of considering gender in the analysis of the use of forest products in various regions of the world. The results indicate that men and women in rural livelihoods contribute almost equally to the value of family income from unprocessed forest products, although there are strong differences in this aspect among regions of Southeast Asia, Africa and Latin America.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 98.0 KB

Español
2 p, 194.1 KB

English
2 p, 193.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-05-18, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir