Psicopatología en adolescentes adoptados
Monzó Fenollar, Mireia
Ballespí Sola, Sergi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Clínica i de la Salut)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Data: 2015
Descripció: 76 p.
Resum: En este trabajo se analizarán las variables que influirán en el posible desarrollo de psicopatologías en los menores adoptados, tanto nacionales como internacionales, al llegar a la adolescencia. Las variables estudiadas serán: la adversidad en la primera infancia, la influencia del país de origen, la identidad étnica y racial, las diferencias según el género, la influencia de la institucionalización, del estilo educativo de los padres y de la calidad del vínculo entre padres e hijos. Además hablaremos de la autoestima y del riesgo de suicidio en los adolescentes adoptados.
Resum: En aquest treball s'analitzaran les variables que influiran en el possible desenvolupament de psicopatologies en els menors adoptats, tant nacionals com internacionals, en arribar a l'adolescència. Les variables estudiades seran: l'adversitat en la primera infància, la influència del país d'origen, la identitat ètnica i racial, les diferències segons el gènere, la influència de la institucionalització, de l'estil educatiu dels pares i de la qualitat del vincle entre pares i fills. A més parlarem de l'autoestima i del risc de suïcidi en els adolescents adoptats.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut [4316222]
Col·lecció: Facultat de Psicologia. Màster Psicopatologia Clínica Infantojuvenil
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Adopció ; Aspectes psicològics ; Adolescents



76 p, 506.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Psicologia. TFM

 Registre creat el 2015-06-09, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir