Idioma I: Japonès Modern [101574]
Mas, Jordi 1972- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Language I: Modern Japanese
Títol variant: Idioma I: japonés moderno
Data: 2015-16
Resum: La funció d'aquesta assignatura és iniciar l'estudiant en el coneixement dels aspectes més bàsics i essencials de l'estructura fonètica, morfològica, lèxica, sintàctica, semàntica i pragmàtica de la llengua japonesa, i treballar les quatre destreses comunicatives bàsiques. És essencial que els alumnes assimilin els continguts que s'hi treballen per tal de continuar l'aprenentatge de la llengua japonesa al segon semestre del mateix curs -Japonès II- i als cursos següents del Grau, tant en aquelles assignatures centrades en el coneixement de l'idioma com en aquelles que en fan un ús vehicular, com ara Text i context I i II.
Resum: The objective of this course is to initiate the student in the knowledge of the most basic and essential aspects of Japanese language phonetic, morphologic, lexical, syntactic, semantic and pragmatic structure, and to work the fourth basic communicative strategies. The student must assimilate contents learnt in class in order to continue learning Japanese language during the second semester of the same course-Japanese II-and during East Asian Studies degree's next years-not only in courses focused on the language knowledge, but also in courses using Japanese language as a working language, e. g. , Text and Context I and II.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [842] ; Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 29.8 KB

Anglès
5 p, 35.0 KB

Castellà
5 p, 29.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir