Treball de Final de Grau [102635]
Abarca Salat, Maria Lourdes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria del darrer any del grau. L' objectiu fonamental és que l'alumne treballi de forma integrada les competències transversals pròpies del grau. L'alumne ha de presentar un treball emmarcat dins del àmbit de la veterinària. La elaboració del treball serà supervisada per un tutor (professor amb docència assignada al grau de veterinària) que l'assessorarà i ajudarà a resoldre els possibles dubtes que li puguin sorgir, a la vegada que realitzarà una avaluació del procés seguit per l'alumne. Un cop finalitzat el treball, aquest haurà de ser presentat davant de la Comissió d'Avaluació de TFG (CATFG).
Resum: The Degree Final Project (TFG) is a mandatory subject of 6 ECTS in the fifth year of Veterinary degree. It consists of an original, individual project which applies knowledge and competencies acquired throughout the studies. Student is under the tutelage of one professor and the topic is chosen from a list of proposals. The project is presented in pdf format and in the form of a poster. TFG is evaluated by the tutor and by a panel composed of three lecturers.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 26.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir