Medicina d'Animals Exòtics i de Zoològic [102637]
Martorell Montserrat, Jaume
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: En l'assignatura de Clínica d'Animals Exòtics i Zoològic es tracten les condiciones de d'aclimatació i maneig i les principals malalties, el seu diagnòstic i tractament, que afecten al petits mamífers, aus i rèptils que es mantenen com a mascotes i estan aclimatades a parcs zoològics. Els objectius de l'assignatura són: 1- Aprendre les característiques anatòmiques i fisiològiques i el comportament dels animals exòtics de cada classe, mamífer, au i rèptil. 2- Aprendre l'aclimatació i dieta en captivitat de cada espècie. 3- Aprendre l'abordatge clínic, és a dir aprendre com subjectar els pacients per poder fer una exploració i saber com prendre mostres. 4- Saber les malalties més freqüents i més importants que afecten als animals exòtics. 5- Saber les proves diagnòstiques indicades per cada malaltia en cada espècie. 6- Adquirir coneixements bàsics de terapèutica i cirurgia en animals exòtics.
Resum: Exotic and Zoo Animal Medicine subject deals with husbandry conditions, management and the most common diseases, diagnosis and treatment, which affect to small mammals, birds and reptiles kept as pet and in a Zoo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 31.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-02-23



   Favorit i Compartir