Ous i Ovoproductes [102646]
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. Els objectius principals són: Identificar la composició, la variabilitat i els factors més importants que afecten la matèria primera. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres. Identificar els processos físics i bioquímics que esdevenen després de la posta i durant la conservació, per a mantenir-ne la qualitat Conèixer els indicadors de frescor i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físico-químiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels ous i ovoproductes i fonamentar les condicions de producció, transformació, distribució i ús. Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral de tots els components de l'ou.
Resum: Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. In the second part the technology of egg products is revised, from liquid egg products to hard cooked egg, from the processing equipment, the changes in the functional properties, the storage conditions. Other food and non-food products used for many applications (medical, cosmetics, feed, industry, etc) are reviewed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 34.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir