Garantia de la Informació i Seguretat [102757]
Navarro-Arribas, Guillermo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2015-16
Abstract: L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'alumne assoleixi uns coneixements bàsics sobre la problemàtica de la seguretat de la informació i els mecanismes existents per a la protecció de sistemes informàtics. D'aquesta manera, l'alumne pot desenvolupar una visió critica envers la seguretat informàtica. Per altra banda els alumnes hauran de ser capaços de posar en pràctica alguns aspectes de l'assignatura. Conèixer com es realitzen certs atacs és un pas important per entendre les necessitats de seguretat dels sistemes, i poder després aplicar tècniques de protecció adequades en cada cas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 28.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2015-07-22, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir