Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/136176
Fonaments de Projectes [103231]
Carrera Muyo, Julián
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
3 p, 22.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2017-10-15



   Favorit i Compartir