Producció de Primeres Matèries [103255]
Albanell Trullas, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. Els objectius formatius concrets són: 1) Adquirir els coneixements fonamentals de les bases de la producció vegetal i animal i els diferents sistemes de producció. Producció sostenible. 2) Conèixer les principals tècniques emprades per tal d'obtenir, conservar i transformar productes d'origen vegetal i animal de major rendiment i de la màxima qualitat possibles. 3) Conèixer les principals espècies vegetals i animals utilitzades en alimentació, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre la relació entre característiques botàniques, fisiològiques, factors ambientals, sistema de producció, recol·lecció, post-collita i la composició química i qualitat de les primeres matèries i aliments obtinguts. 5) Conèixer els factors, tant intrínsecs com extrínsecs, que influeixen en les característiques dels productes d'origen animal.
Resum: This course offered is available to first-year students, and it is a basic training competence. Designed to develop the scientific bases and techniques to improve the performance and quality of food (plant and animal origin), and their marketing according to consumers acceptance andfood industry requirements. Specific learning objectives are: 1) To acquire the basic knowledge of the basics of plant and animal production. Different production systems. Sustainable production. 2) To know the main techniques used to obtain, maintain and transform products from plant and animal origin, with the highest performance and quality possible. 3) To have an understanding of the main sources (plant and animal species) used as food, as well as its production objectives and different ways of use. 4) To understand the relationship between the qualities of raw materials of plant origin, chemical composition and foods derived. Botanical and physiological characteristics, environmental factors, production systems, harvesting and post-harvest techniques. 5) To know both intrinsic and extrinsic factors, which have a major influence on the properties of the raw materials of animal origin and food derived for food production (eggs, milk, meat and fish).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 32.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir