Nutrició Humana [103268]
Rodríguez Jerez, José Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: 1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. 3. - Identificar els diferents sistemes d'avaluació de l'estat nutricional de la població i els factors 4. - Interpretar la composició nutricional dels aliments i el seu paper en la salut dels individus. 5. - Identificar quines son les pautes alimentàries recomanades en l'individu sa, en les diferents etapes de la vida, en les diverses situacions fisiològiques i en les patologies amb implicacions nutricionals més freqüents. 6. - Estudiar les característiques nutricionals dels productes alimentosos destinats a col·lectius específics d'individus. 7. - Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia alimentària en el valor nutricional dels aliments.
Resum: The human nutrition aims, in its beginning, describe the fundamental concepts, the historical basis and the bibliographic databases of human nutrition. Below, it will review the physiological and biochemical bases of the metabolism of different nutrients, needs and nutritional recommendations. This will allow us to identify the recommendations of the healthy people in the different stages of life, in the different physiological situations and in the most common pathologies. In addition, consideration will be given to the influence of food technology in the nutritional value of food. In addition to the theoretical part, will be performed practical works focused on the self-assessment of the individual nutritional status, as well as in the study of different formulas of food intended for various population types.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 31.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir