Desarrollo emocional y relacional : implicaciones prácticas en danza movimiento terapia
Schelotto Musetti, Elena
Panhofer, Heidrun, supervisor acadèmic
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Fecha: 2015
Descripción: 97 p.
Resumen: En aquest treball farem un breu recorregut a través del desenvolupament d'un individu, des del seu naixement fins que és capaç d'adquirir certa autonomia. Per moments es desdibuixaran els límits d'actituds corporeizadas que semblen tenir a veure estrictament amb la infància, veurem com romanen actives com a recursos expressius transcendents durant tota la nostra vida. Estudiarem la importància de la relació cuidador- bebè, familiar i social per al desenvolupament ple de l'individu. El sorgiment de l'espai intersubjectiu que modula les interaccions socials a nivell corporal i afectiu.
Resumen: En este trabajo haremos un breve recorrido a través del desarrollo de un individuo, desde su nacimiento hasta que es capaz de adquirir cierta autonomía. Por momentos se desdibujarán los límites de actitudes corporeizadas que parecen tener que ver estrictamente con la infancia, veremos como permanecen activas como recursos expresivos trascendentes durante toda nuestra vida. Estudiaremos la importancia del relacionamiento cuidador- bebé, familiar y social para el desarrollo pleno del individuo. El surgimiento del espacio intersubjetivo que modula las interacciones sociales a nivel corporal y afectivo.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Castellà.
Colección: Màster en dansa moviment teràpia
Documento: masterThesis
Materia: Cos humà ; Aspectes socials ; Aspectes psicològics ; Dansa ; Ús terapèutic97 p, 967.3 KB
 Acceso restringido a la UAB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2015-08-06, última modificación el 2019-03-15   Favorit i Compartir