El tractament de la memòria històrica de les víctimes de la Guerra Civil espanyola i del Franquisme en els reportatges d'Informe Semanal (RTVE)
Arroyo Cárdenas, Ester
Perona Páez, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El tratamiento de la memoria histórica de las víctimas de la Guerra Civil española y del Franquismo en los reportajes de Informe Semanal (RTVE)
Títol variant: The treatment of historical memory of Civil War and Francoism's victims in the reports of Informe Semanal (RTVE)
Data: 2015
Descripció: 117 pag.
Resum: Aquest treball és un estudi del tractament que realitza la televisió pública d'Espanya (Televisión Española) de la memòria històrica de les víctimes de la Guerra Civil i del Franquisme. S'han analitzat reportatges del programa Informe Semanal. S'han trobat aspectes positius, com la varietat de fonts personals, i negatius, com no relacionar suficientment la política amb els problemes que pateix la memòria històrica.
Resum: Este trabajo es un estudio del tratamiento que realiza la televisión pública de España (Televisión Española) de la memoria histórica de las víctimas de la Guerra Civil y del Franquismo. Para ello, se han analizado reportajes del programa Informe Semanal. Se han hallado aspectos positivos, como la variedad de fuentes personales, y negativos, como no relacionar suficiente la política con los problemas que sufre la memoria histórica.
Resum: This work is a study of the treatment of Spanish public television (Televisión Española) about the historical memory of the Civil War and Francoism's victims. I have analized the reports of Informe Semanal about this topic. I've found positive aspects like the variey of personal sources but also I've found negative aspects such as not involve politics with the historical memory problems.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Memòria històrica ; Víctimes ; Franquisme ; Fosses ; Ley de Memoria Histórica ; Informe Semanal ; Periodisme



117 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-17, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir