Vic en essència
Cabasés Vega, Joan
Ferrer Espona, Martí
Pujols Codina, Marcel
Tamborero Viadiu, Vicenç, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Vic en esencia
Títol variant: Essentialy Vic
Data: 2015
Descripció: 115 pag.
Resum: Vic és polièdric, i Vic s'agrada a sí mateix. Amb un passat històric però adaptat a la modernitat; amb una població atapeïda de nouvinguts però eminentment català; en un territori pagès però de formes refinades; orgullós de si mateix però inclusiu i projectat al món. En aquest documental retratarem la seva essència, i ho farem amb la família Gonzàlez Solà, arrelada al poble com poques i amb un membre a cadascun dels Vics que existeixen.
Resum: Vic es poliédrico, y Vic se gusta a sí mismo. Con un pasado histórico pero adaptado a la modernidad; con una población llena de recién llegados pero eminentemente catalán; en un territorio campesino pero de formas refinadas; orgulloso de si mismo pero inclusivo y proyectado al mundo. En el documental retrataremos su esencia con los Gonzàlez Solà, arraigados al pueblo como pocos y con un miembro en cada uno de los Vics que existen.
Resum: Vic is multifaceted, and Vic likes itself. With a historic past but adapted to modernity; with a population full of newcomers but eminently Catalan; in a farmer area but with refined forms; proud of itself but inclusive and projected to the world. With this documentary we venture to portray its essence, and to achieve it we are guided by the family González Sola, rooted in the city as few others do and with members in each of the different Vics.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Vic ; Documental ; Família ; Periodisme



115 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-18, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir