Sota la pell: Del Senegal a Catalunya
Gelabert Pibernat, Martí
Vila i Triadú, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Bajo la piel: De Senegal a Cataluña
Títol variant: Under the skin: From Senegal to Catalonia
Data: 2015
Descripció: 80 pag.
Resum: "Sota la pell. Del Senegal a Catalunya" és un reportatge multimèdia que explica la història de quatre senegalesos que han viatjat fins a Catalunya buscant el "somni europeu". A partir dels seus retrats, s'explica què els ha impulsat a canviar de país, com s'hi han establit, quins són els seus somnis i quina valoració personal fan d'aquest canvi en les seves vides. Els quatre protagonistes tenen un element en comú: no sabien que la realitat a la qual s'anaven a enfrontar seria tan dura.
Resum: "Bajo la piel. De Senegal a Cataluña" es un reportaje multimedia que explica la historia de cuatro senegaleses que han viajado hasta Cataluña buscando el "sueño europeo". A partir de sus retratos, se explica qué les ha impulsado a cambiar de país, cómo se han establecido, cuáles son sus sueños y qué valoración personal hacen de este cambio en sus vidas. Los cuatro protagonistas tienen un elemento en común: no sabían que la realidad a la que se iban a enfrentar sería tan dura.
Resum: "Under the skin. From Senegal to Catalonia" is a multimedia report which explains the story of four Senegalese people who have traveled to Catalonia searching for the "European Dream". The reason that has impulsed them to change of country is explained through their portraits, as well as how they have adapted to it, which are their dreams and their personal valoration about this change in their lives. The four starrings have one thing in common: they did not know how hard the reality would be.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Senegal ; Catalunya ; Immigració ; Societat ; Inserció ; Reportatge multimèdia ; Periodisme



80 p, 13.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-23, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir