Vides de calidoscopi BCN : Elaboració d'un programa de televisió: de la idea a l'emissió
Pouplana Xarrié, Tanit de
Puig García, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Elaboración de una programa de televisión: de la idea a la emisión
Títol variant: Preproduction, production and postproduction of a television documentary
Data: 2015
Descripció: 64 pag.
Resum: Vides de Calidoscopi BCN és l'elaboració de la preproducció, producció i postproducció d'un programa de televisió de gènere documental. A partir dels criteris metodològics de varis experts i l'anàlisi dels elements tècnics de realització televisiva, es prepara una peça audiovisual que mostra dues històries entrellaçades de gent anònima de Barcelona.
Resum: Vides de Calidoscopi BCN es la preproducción, producción y postproducción de un documental televisivo. A partir de los criterios metodológicos de varios expertos y el análisis de los elementos técnicos de realización televisiva, se prepara una pieza audiovisual que muestra dos historias entrelazadas de gente anónima de Barcelona.
Resum: Vides de Calidoscopi BCN is the preproduction, production and postproduction of a television program. This audiovisual product is based on the methodology of some experts and the analysis of the documentary production tecnic elements. The result is a teaser that sump up Barcelona's lifes. Vides de Calidoscopi BCN talks about people who live in Barcelona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Documental ; Televisió ; Preproducció ; Producció ; Postproducció ; Projecte ; Barcelona ; Periodisme



64 p, 6.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-28, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir