Innovació tecnològica : ocupació, gestió de la mà d'obra i canvis organitzatius a les empreses
Lope Peña, Andreu
Martin, Antonio (Martin Artiles)
Torns, Teresa
Coller, Xavier
Fundació Jaume Bofill

Publicació: Barcelona : Fundació Jaume Bofill, 1994
Descripció: 293 p.
Resum: L'objecte del nostre estudi se centra en la innovació tecnològica i en la influència que exerceix sobre una sèrie d'aspectes que hi estan estretament relacionats; especialment estudia els canvis que, amb la seva implantació, experimenten l'organització del treball, l'estructura i les condicions de l'ocupació i els mecanismes aplicats en la gestió dels recursos humans a les empreses.
Nota: Faustino Miguélez i Adela Ros han participat en el disseny original del projecte d'investigació. Albert Recio i el mateix Faustino Miguélez han prestat el seu assessorament en les fases inicials de concreció de la investigació. Jordi Feu ha col·laborat en el tractament de materials i de documentació per descriure els sectors als quals pertanyen les empreses estudiades. L'estudi del projecte s'emmarca en el conjunt de la investigació Empresa i Ocupació a les regions fortes de la Comunitat Europea: Catalunya, Lombardia, Baden-Würtenberg i Rhone-Alpes, coordinat per l'Istituto de Ricerche Economiche e Sociale (IRES) de Milà. Es tracta, en concret, de la segona de les quatre fases que la componen.
Nota: Bibliografia
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Llibre
Matèria: Innovacions tecnològiques ; Personal ; Administració ; Empreses ; Casos, Estudi de ; Efectes de les innovacions tecnològiques sobre ; Direcció i administració ; Treball ; Organització ; Catalunya



294 p, 15.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2015-10-05, darrera modificació el 2022-09-04



   Favorit i Compartir