El periodismo de misterio en España: el impacto de 'Cuarto Milenio'
Vegas Vega, Miguel
Forga-Martel, Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El periodismo de misterio en España: el impacto de 'Cuarto Milenio'
Títol variant: Mystery journalism in Spain: the impact of 'Cuarto Milenio'
Data: 2015
Descripció: 67 pag.
Resum: Aquest treball tracta d'investigar com 'Cuarto Milenio', programa del canal Cuatro, ha aconseguit l'èxit televisiu gràcies a un contingut basat, principalment, en temes pseudocientífics. L'estudi de cas consta d'un anàlisi del mètodes utilitzats en el programa y de dues entrevistes. Tot això amb el principal objectiu de determinar com l'equip d'Iker Jiménez s'ha guanyat la confiança de l'audiència.
Resum: Este trabajo trata de investigar cómo 'Cuarto Milenio', programa de la cadena Cuatro, ha conseguido el éxito televisivo gracias a un contenido basado, principalmente, en temas pseudocientíficos. El estudio de caso consta de un análisis de los métodos utilizados en el programa y de dos entrevistas. Todo esto con el principal objetivo de determinar cómo el equipo de Iker Jiménez se ha ganado la confianza de la audiencia.
Resum: This work is based on how 'Cuarto Milenio', a Cuatro TV show, has reached the TV success with its contents based on, basically, pseudo-scientist subjects. The case studied is about the used methodology and there are also two interviews. All of this, with the main aim of determining how Iker Jiménez and his team got the confidence of the audience.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Misteri ; Pseudociència ; Periodisme de misteri ; Cuarto Milenio (Programa de televisió)



67 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-10-13, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir