visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Production of sausages in Turkana, Kenia |
Data: | 2014 |
Descripció: | 1 pag. |
Resum: | To develop and to determine the feasibility of a project of food nature by means of: -Study of: cultural bases, food habits, climatic conditions. -To elaborate food product covering some of the food needs. Studying all the aspects of the region it will be possible to propose a process of production. The final product will be capable of satisfying one of the most important needs of supply. |
Nota: | Pòster |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Anglès |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: | Tecnologia dels Aliments ; Àfrica |
1 p, 348.6 KB |