Desenvolupament d'una eina d'ajuda a correcció de pràctiques de programació
Piqueras Arguisuelas, Esther
Valveny Llobet, Ernest, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Development of a tool to aid with the correction of programming practices
Títol variant: Desarrollo de una herramienta de ayuda a corrección de prácticas de programación
Data: 2015-06-30
Resum: Actualment existeixen al nostre voltant milers d’eines per gestionar diferents aspectes quotidians que ens permeten estalviar temps i ser més productius. No obstant això, observem que falten aplicacions per ajudar al professorat en la realització de correccions de diferents treballs universitaris de programació, el que comporta als estudiants a una pèrdua de coneixements per manca de temps. Generalment el professorat realitza la correcció manual dels diferents treballs i dedica temps que podria emprar a pensar en una sèrie d’activitats que poden fomentar l’aprenentatge dels seus alumnes. Donat el problema que podem observar s’ha decidit desenvolupar una aplicació d’escriptori en Java, que permeti al professorat realitzar la correcció d’una manera més automàtica, reduint així el temps emprat en aquesta. Dita aplicació pretén ser eficaç i corregir treballs (programats en C++) el més ràpid possible.
Resum: At the present time, there are thousand of tools in our environment to manage several everyday aspects which allow us to save time and be more productive. However, we realize that there are missing applications to assist professors in making corrections of university works programs, which means a loss of knowledge because of a lack of time. Generally, professors make manual rectifications of these several projects and spend time which could be used in preparing activities for promoting learning of their students. Given observed problem, we decide develop Java desktop applications which allow professors make corrections automatically, reducing time spent on it. This application is intended to be effective and correct projects (programmed in C++) as quick as possible.
Resum: Actualmente existen a nuestro alrededor miles de herramientas para gestionar diferentes aspectos cotidianos que nos permiten ahorrar tiempo y ser más productivos. Sin embargo, observamos que faltan aplicaciones para ayudar al profesorado en la realización de correcciones de diferentes trabajos universitarios de programación, lo que conlleva a los estudiantes a una pérdida de conocimientos por falta de tiempo. Generalmente el profesorado realiza la corrección manual de los diferentes trabajos y dedica tiempo que podría emplear en pensar en una serie de actividades que pueden fomentar el aprendizaje de sus alumnos. Dado el problema que podemos observar se ha decidido desarrollar una aplicación de escritorio en Java, que permita al profesorado realizar la corrección de una manera más automática, reduciendo así el tiempo empleado en la misma. Dicha aplicación pretende ser eficaz y corregir trabajos (programados en C ++) lo más rápido posible.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Aplicació ; Java ; Correcció Pràctiques ; Aplicación ; Corrección Prácticas ; Application ; Projects Correction7 p, 393.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir