Recomanador web d'especialistes per a empreses
Torrent Borràs, Josep
Fàbregues, Àngela, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Recommender web of specialists to companies
Additional title: Recomendador web de especialistas para empresas
Date: 2015-06-29
Abstract: Aquest projecte és una proposta de l'empresa Pure Insipration S. L. (WWWOWWW), que tracta de posar en contacte dos tipus diferents d'usuaris, les companies i els freelancers, i permet a les companies trobar els freelancers per a crear els seus jobs. Per tant, el projecte consisteix en crear una aplicació web on aquests dos tipus d'usuaris puguin donar-se d'alta, que permeti a les companies crear jobs, i que permeti a partir d'un sistema recomanador i un filtre d'usuaris que les companies convidin a els freelancers a aquests jobs.
Abstract: This project is a proposal of the company Pure Insipration SL (WWWOWWW), which tries to put in contact twodifferent types of users, the companies and the freelancers, and allows Companies find freelancers to create their jobs. Therefore, the project is to create a web application where these two types of users can log in the website, that allowsCompanies create jobs, and allow companies find freelancers with a recommender system and a user filter, to invite them totheir jobs.
Abstract: Este proyecto es una propuesta de la empresa Pure Insipration SL (WWWOWWW), que trata de poner en contacto dos tipos diferentes de usuarios, las companies y los freelancers, y permite a las companies encontrar los freelancers para crear sus jobs. Por tanto, el proyecto consiste en crear una aplicación web donde estos dos tipos de usuarios puedan darse de alta, que permita a las companies crear jobs, y que permita a partir de un sistema recomendador y un filtro de usuarios que las companies inviten a los freelancers a estos jobs.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Computació
Subject: Company ; Freelancer ; Job ; List ; Invitation12 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2015-11-19, last modified 2018-06-23   Favorit i Compartir