Regulation of food intake : a focus on central nervous system and stress influence
Pérez-Amill, Lorena
Bassols Teixidó, Anna Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2015
Descripció: 1 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciències Biomèdiques [2501230]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Biomèdiques [832]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Food intake ; Regulation ; Central nervous system ; Hypothalamus-pituitary-adrenal axis ; Obesity ; Stress ; Ingesta d'aliments ; Regulació ; Sistema nerviós central ; Eix hipotàlem-pituïtari-adrenal ; Obesitat ; Estrès



1 p, 688.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2015-12-14, darrera modificació el 2023-12-04



   Favorit i Compartir