Nou llibre : "Escrituras, lengua y cultura en el antiguo Egipto"
Cervelló Autuori, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)

Títol variant: Nuevo libro : "Escrituras, lengua y cultura en el antiguo Egipto"
Data: 2015
Resum: Josep Cervelló Autuori, professor d'egiptologia i director de l'Institut d'Estudis del Pròxim Orient Antic de la UAB, ha publicat el llibre Escrituras, lengua y cultura en el antiguo Egipto. Buscant l'equilibri entre la divulgació i el rigor acadèmic, el llibre proposa una mirada cultural a la història de la llengua i de les escriptures egípcies. L'obra està dirigida tant al públic general com a estudiants universitaris de la matèria i a especialistes en diferents branques de les humanitats.
Resum: Josep Cervelló Autuori, profesor de egiptología y director del Instituto de Estudios del Próximo Oriente Antiguo de la UAB, ha publicado el libro Escrituras, lengua y cultura en el antiguo Egipto. Buscando el equilibrio entre la divulgación y el rigor académico, el libro propone una mirada cultural a la historia de la lengua y de las escrituras egipcias. La obra está dirigida tanto al público general como a estudiantes universitarios de la materia y a especialistas en distintas ramas de las humanidades.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Egipci ; Jeroglífics
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2015, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 149.9 KB

Español
3 p, 151.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-01-28, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir