Anàlisi del pacient trasplantat hepàtic després de 20 anys de supervivència
Dopazo, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)

Títol variant: Análisis del paciente trasplantado hepático tras 20 años de supervivencia
Data: 2016
Resum: Hi ha nombrosos estudis de supervivència a curt i mig termini post-trasplantament hepàtic, però molt pocs que analitzin el seguiment a llarg termini. Aquest treball analitza l'estat del pacient i la funció de l'empelt després de 20 anys de supervivència post-trasplantament hepàtic, les principals causes de mortalitat i factors de risc. Els resultats mostren una supervivència del 21%, així com l'efecte nociu a llarg termini de la utilització de la immunosupressió pel que fa a morbiditat i mortalitat.
Resum: Hay numerosos estudios de supervivencia a corto y medio plazo post- trasplante hepático, pero muy pocos que analicen el seguimiento a largo plazo. Este trabajo analiza el estado del paciente y la función del injerto tras 20 años de supervivencia post-trasplante hepático, las principales causas de mortalidad y factores de riesgo. Los resultados muestran una supervivencia del 21%, así como el efecto nocivo a largo plazo de la utilización de la inmunosupresión en lo que respecta a morbilidad y mortalidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Fetge ; Trasplantació
Publicat a: UAB divulga, Gener 2016, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 146.8 KB

Español
3 p, 170.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-02-11, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir