Les dones sense parella a la Xina actual
Tintore Lloret, Nuria
Altimir, Mercè, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Las mujeres sin pareja en la China actual
Títol variant: Women without a couple in nowadays China
Data: 2015
Resum: El meu treball de fi de grau tracta sobre les dones sense parella a la Xina actual, per fer-ho he decidit analitzar la vida de les dones solteres, les dones divorciades i les dones vídues. En aquest treball doncs analitzo la vida que tenen les dones que no tenen un home al costat, així com també la legalitat vigent en els tres casos. He realitzat l'anàlisi mitjançant articles acadèmics així com també les experiències relatades en un llibre en particular, Single in the City de Shuping Wu publicat l'any 2012. El meu treball de fi de grau tracta sobre les dones sense parella a la Xina actual, per fer-ho he decidit analitzar la vida de les dones solteres, les dones divorciades i les dones vídues. En aquest treball doncs analitzo la vida que tenen les dones que no tenen un home al costat, així com també la legalitat vigent en els tres casos. He realitzat l'anàlisi mitjançant articles acadèmics així com també les experiències relatades en un llibre en particular, Single in the City de Shuping Wu publicat l'any 2012.
Resum: Mi trabajo de fin de grado trata sobre las mujeres sin pareja en la China actual. Para realizar este trabajo he decidido analizar la vida de las mujeres solteras, las mujeres divorciadas y las mujeres viudas. En este trabajo analizo la vida de las mujeres que no tienen un hombre al lado, así como la legalidad vigente en los tres casos. Para realizar este análisis he recurrido a artículos académicos y a las experiencias relatadas en un libro en particular, Single in the City de Shuping Wu, publicado en 2012. Mi trabajo de fin de grado trata sobre las mujeres sin pareja en la China actual. Para realizar este trabajo he decidido analizar la vida de las mujeres solteras, las mujeres divorciadas y las mujeres viudas. En este trabajo analizo la vida de las mujeres que no tienen un hombre al lado, así como la legalidad vigente en los tres casos. Para realizar este análisis he recurrido a artículos académicos y a las experiencias relatadas en un libro en particular, Single in the City de Shuping Wu, publicado en 2012.
Resum: My undergraduate thesis is about women without a couple in nowadays China. To undertake this project I decided to analyze the life of single women, divorced women and widows. In this paper I analyze their lives, as well as the legality existing nowadays. My sources are journal articles and the experiences explained in a book in particular, single in the City by Shuping Wu, published in 2012. My undergraduate thesis is about women without a couple in nowadays China. To undertake this project I decided to analyze the life of single women, divorced women and widows. In this paper I analyze their lives, as well as the legality existing nowadays. My sources are journal articles and the experiences explained in a book in particular, single in the City by Shuping Wu, published in 2012.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Dona ; Xina ; Soltera ; Divorciada ; Vídua ; Mujeres ; China ; Solteras ; Divorciadas ; Viudas ; Women ; Single ; Divorced ; Widows



28 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-02-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir