La selecció de tècniques i cultius pot determinar l'impacte ambiental i econòmic dels horts en terrat
Sanyé Mengual, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental)

Data: 2016
Resum: Investigadors del Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB, en col·laboració amb el Departament de Ciències Agràries de la Universitat de Bolonya, analitzen els impactes ambientals i els costos econòmics de la producció d'aliments en horts comunitaris en terrat des d'una perspectiva quantitativa. Els resultats aporten noves dades i coneixement sobre la contribució a la sostenibilitat de l'agricultura urbana en el marc del disseny urbà. L'estudi identifica les tècniques, els cultius i les pràctiques més eco-eficients, és a dir, amb un menor impacte ambiental i cost econòmic.
Nota: Unidad de excelencia María de Maeztu MdM-2015-0552
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Matèria: Horts ; Barcelona (Catalunya) ; Desenvolupament sostenible ; Agricultura urbana
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2016, ISSN 2014-6388



3 p, 64.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-03-07, darrera modificació el 2020-03-09



   Favorit i Compartir