Eines d'identificació de proteïnes aplicades a la detecció de patogènia en la seguretat alimentària
Caro Violeta, Marta
Bassols Teixidó, Anna Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2015
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Proteïnes-Identificació ; Patogènia ; Seguretat alimentària



1 p, 529.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2016-03-17, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir