Grup de Recerca Catàlisi d'Oxidació Selectiva (SelOxCat)
Bofill Arasa, Roger (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Sala Román, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
García-Antón, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Escriche Martínez, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Títol variant: Grupo de Investigación Catálisis de Oxidación Selectiva (SelOxCat)
Títol variant: Selective Oxidation Catalysis Research Group (SelOxCat)
Data: 2016
Resum: La demanda energètica de les societats actuals és cada vegada més elevada, mentre que les reserves de combustibles d'origen no renovable, les més utilitzades, van minvant. En aquesta situació, la recerca de fonts d'energia renovables adquireix una importància rellevant. El grup de recerca SelOxCat (Catàlisid'Oxidació Selectiva) utilitza una àmplia gamma de tècniques per tal d'estudiar, comprendre i desenvolupar les reaccions principals per a la producció de combustibles renovables a partir d'aigua i llum solar.
Resum: La demanda energética de las sociedades actuales es cada vez más elevada, mientras que las reservas de combustibles de origen no renovable, las más utilizadas, van disminuyendo. En esta situación, la búsqueda de fuentes de energía renovables adquiere una importancia relevante. El grupo de investigación SelOxCat (Catálisis de Oxidación Selectiva) utiliza una amplia gama de técnicas para estudiar, comprender y desarrollar las reacciones principales para la producción de combustibles renovables a partir de agua y luz solar.
Resum: The energy demand of modern societies is increasingly high, while the reserves of non-renewable fuel sources, the most common, are diminishing. In this situation, the search for renewable energy sources acquires considerable importance. The SelOxCat research group uses a range of techniques to study, understand and develop the reactions leading to the production of renewable fuels from water and sunlight.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Fonts d'energia renovables
Publicat a: UAB divulga, Març 2016, ISSN 2014-6388



Català
4 p, 211.5 KB

Español
4 p, 242.2 KB

English
4 p, 239.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-04-07, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir