Cambios demográficos y sociales en la frontera norte de México : familia y mercados de trabajo
Zavala de Cosío, María Eugenia

Títol variant: Canvis demogrhjcs i socials a la frontera nord de M>xic:família i mercats de treball
Títol variant: Changements démographiques et sociaux dans la fiontitre nord du Mexique : famille et marché du trauail
Títol variant: Demographic and social change on the northern fiontier ofMexico: family and the
Títol variant: labour market
Data: 1997
Resum: El artículo parte de las hipótesis y de los primeros resultados de un proyecto de investigación franco-mexicano sobre familia y mercados de trabajo en la frontera norte de México, iniciado en el año 1991 y desarrollado en El Colegio de la Frontera Norte (Tijuana). Es una síntesis sobre el estado actual del conocimiento en estos temas y una reflexión sobre el sistema demográfico de la frontera caracterizado por su singularidad.
Resum: L'article parteix de les hipòtesis i dels primers resultats d'un projecte d'investigació francomexicà sobre família i mercats de treball a la frontera nord de Mèxic, iniciat l'any 1991 i que s'ha anat desenvolupant en El Colegio de la Frontera Norte (Tijuana). Esdevé una síntesi sobre l'estat actual del coneixement en aquests temes i una reflexió sobre el sistema demogràfic de la frontera caracteritzat per la seva singularitat.
Resum: L'article se fonde dans les hypothèses et les prémiers résultats d'un projet de recherche franco-mexicain autour de la famille et le marché du travail à la la rfontière nord du Mexique, initié au 1991 et lequel a été développé à El Colegio de la Frontera Norte (Tijuana). Il déviens une synthèse de l'état actuel des connaissances dans ce thème et une reflexion autour les systèmes démographiques de la frontière caracterisés par leur singularité.
Resum: This article is based on the hypotheses and initial results of a joint French-Mexican research project on the family and the labour market. Research began in 1991 in El Colegio de la Frontera Norte (Tijuana). It consists of a svnthesis of the present state of the findings on these topics, and some comments on the unique demographic system of the frontier area.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: México ; Familia ; Cambio demográfico ; Mercado de trabajo ; Mèxic ; Família ; Canvi demogràfic ; Mercat de treball ; Mexique ; Famille ; Changement démographique ; Marché du travail ; Mexico ; Family ; Demographic change ; Labour market
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 30 (1997) p. 93-120, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41777


26 p, 664.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-01-23, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir