Identificació d'animals mitjançant tecnologia NFC en Android
García Peláez, Francisco J.
Prim Sabria, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Animal identification using NFC technology in Android
Títol variant: Identificación de animales mediante tecnología NFC en Android
Data: 2016-02-09
Resum: Aquest article descriu el procés de desenvolupament d'una aplicació en Android per identificar animals, que permeti als usuaris que interactuen amb els animals, fer el seu treball d'una manera més ràpida, simple, i econòmica comparat amb les altres tecnologies que hi han actualment al mercat. Per tant, el que es pretén, és utilitzar la tecnologia NFC per etiquetar i identificar un animal amb una etiqueta NFC en Android, i que cada cop que sigui necessari, es pugui llegir el contingut per tal d'identificar i mostrar la informació de l'animal al qual pertany l'identificador. Al llarg del projecte, s'ha estudiat la tecnologia NFC, PHP5 i Android per tal de poder dissenyar i implementar, el Webservice i l'aplicació necesaria per assolir l'objectiu. El resultat del treball ha estat un sistema capaç de completar l'objectiu proposat, que satisfà les necessitats de dos tipus d'usuaris diferents, els grangers que treballen amb els animals, i els veterinaris que tracten als animals.
Resum: This article describes the development process of an Android app for identification of animals, that allows the users to interact with the animals, and do their jobs in a quick, simple and economical way compared with other current technologies on the market. So, the goal is use the NFC technology in order to tag and identify an animal with a NFC tag in Android, and whenever necessary, we can read the content for identify and display the information of the animal that the identifier belongs. Throughout the project, we have studied the NFC technology, PHP5 and Android in order to develop and implement a webservice and the app required to achieve the goal. The result of this work has been a system capable of reaching the proposed objectives, which satisfies the needs of both types of users, farmers who works with animals, and vets who take care of them.
Resum: Este artículo describe el proceso de desarrollo de una aplicación en Android para identificar animales, que permita a los usuarios que interactúan con los animales, hacer su trabajo de un modo más rápido, simple, y económico comparado al resto de tecnologías que hay actualmente en el mercado. Por tanto, lo que se pretende, es utilizar la tecnología NFC para etiquetar e identificar a una animal con una etiqueta NFC en Android, y que cada vez que sea necesario, se pueda leer el contenido para poder identificar y mostrar la información del animal al que pertenece el identificador. A lo largo del proyecto, se ha estudiado la tecnología NFC, PHP5 y Android con el fin de diseñar e implementar, el Webservice y la aplicación necesaria para conseguir el objetivo. El resultado del trabajo ha sido un sistema capaz de realizar el objetivo propuesto, que satisface las necesidades de dos tipos diferentes de usuarios, los granjeros que trabajan con los animales, y los veterinarios que los tratan.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Etiqueta NFC ; Webservice ; Base de Dades ; PHP5 ; Android ; Identificació amb NFC ; Base de Datos ; Identificación con NFC ; NFC tags ; Data Base ; Identification with NFC



11 p, 742.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-05-11, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir