La Laia al "top ten" de noves espècies del 2016
Alba, David M.. (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont)
Figuerola, Pere (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont)

Títol variant: Laia en el "top ten" de nuevas especies de 2016
Data: 2016
Resum: Pliobates cataloniae, la nova espècie d'hominoïdeu descrita a la revista Science per investigadors de l'ICP a partir de l'espècimen que els investigadors van batejar amb el sobrenom de "Laia", ha estat inclosa dins de la llista de les 10 espècies més rellevants d'entre les més de 18. 000 que es van descriure durant el 2015. El College of Environmental Science and Forestry de la universitat estatal de Nova York publica anualment aquesta llista que enguany també inclou la nova espècie d'humà Homo naledi, una tortuga gegant de Galàpagos o una planta carnívora del Brasil, entre altres noves espècies.
Resum: Pliobates cataloniae, la nueva especie de hominoideo descrita en la revista Science por un equipo del ICP a partir del espécimen que los investigadores bautizaron con el apodo de "Laia", ha sido incluida dentro de la lista de las 10 especies más relevantes de entre las más de 18. 000 que se describieron durante el 2015. El College of Environmental Science and Forestry de la universidad estatal de Nueva York publica anualmente esta lista que este año también incluye la nueva especie de humano Homo naledi,una tortuga gigante de Galápagos o una planta carnívora de Brasil, entre otras nuevas especies.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 310.7 KB

Español
3 p, 1.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-06-30, darrera modificació el 2024-04-03



   Favorit i Compartir